Désinfectant pour les mains Sterillium®

3,60 €
Aucune taxe

- Totalement efficace contre les bactéries, les levures et les virus enveloppés ainsi que les noro-, adéno- et rotavirus

- particulièrement doux pour la peau et hydratant

- augmente l'hydratation de la peau, maintient l'élasticité de la peau et, avec une utilisation régulière, empêche la peau rugueuse et gercée et maintient le pH naturel de la peau

- Excellente tolérance même avec une utilisation à long terme

- excellent effet immédiat

- L'effet soin a été prouvé dans de nombreuses études cliniques

Quantité

100 ml fles

Sterillium: Actieve ingrediënten: propaan-2-ol, propaan-1-ol, mecetronium ethylsulfaat

Samenstelling:

100 g oplossing bevat:

- Actieve ingrediënten: propaan-2-ol 45,0 g, propaan-1-ol 30,0 g, mecetronium ethylsulfaat 0,2 g.

- Overige ingrediënten: glycerol 85%, tetradecaan-1-ol, geurstoffen, patentblauw V 85%, gezuiverd water.

Toepassingsgebieden:

Voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Voor huiddesinfectie vóór injecties en puncties. Contra-indicaties: Niet geschikt voor het desinfecteren van slijmvliezen. Niet gebruiken in de directe omgeving van de ogen of open wonden. Overgevoeligheid (allergie) voor een van de ingrediënten.

Bijwerkingen:

Af en toe kan er een lichte droogheid of irritatie van de huid optreden. In dergelijke gevallen wordt aanbevolen om de algemene huidverzorgingsroutine te intensiveren. Allergische reacties zijn zeldzaam.

Waarschuwingen:

Sterillium mag niet worden gebruikt bij pasgeborenen en te vroeg geboren baby's. Gebruik elektrische apparaten alleen nadat ze zijn uitgedroogd. Niet in contact brengen met open vuur. Ook niet gebruiken in de buurt van ontstekingsbronnen. Vlampunt 23 ° C, brandbaar. Als het product wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is, is er geen risico op brand of explosie.

Als het desinfectiemiddel wordt gemorst, moeten de volgende maatregelen worden genomen: De vloeistof onmiddellijk opnemen, verdunnen met veel water, de ruimte ventileren en ontstekingsbronnen verwijderen. Niet roken. Bij brand blussen met water, bluspoeder, schuim of CO2. Eventueel overgieten mag alleen plaatsvinden onder aseptische omstandigheden (steriele bank).

Lees de bijsluiter voor informatie over risico's en bijwerkingen en vraag uw arts of apotheker.

603.00.01
100 Produits

Fiche technique

Capacité:
100 ml
Nouveau produit

Téléchargement

Produktinformation

Téléchargement (854.17k)